Haal meer uit je vakantie met een huurwagen

Haal meer uit je vakantie met een huurwagen

Deel dit artikel

Een huurwagen op vakantie, boek je die best op voorhand of ter plaatse? En hoe zit het met tanken? Je komt het te weten in dit artikel van Sunny Cars.

 

Onze gouden vakantietip: haal meer uit je vakantie met een huurwagen en boek deze altijd vooraf en all inclusive met onze partner Sunny Cars. Een hele slimme keuze, want zo begint je vakantie zorgeloos en relaxt. Want je weet zeker dat je ideale wagen op je vakantiebestemming voor je klaarstaat, je hebt geen geregel bij aankomst én je voorkomt onnodige en hoge uitgaven. Huur je ter plaatse, dan is je gewenste wagen vaak niet beschikbaar en moet je zelfs uitwijken naar een duurdere categorie. Bovendien hanteren lokale verhuurders vaak toeslagen voor verzekeringen, extreem hoge tarieven bij slecht weer en een hoog eigen risico. Met een Sunny Car ben je voor één vast bedrag klaar én optimaal verzekerd. Goed geregeld toch!
 

Zo kun je in alle vrijheid rondrijden en de leukste plaatsen ontdekken; van dat ene prachtige uitzicht tot dat pittoreske dorpje of onvergetelijke restaurantje. Hieronder vind je handige tips, weetjes en richtlijnen om goed voorbereid op reis te vertrekken.
 

100% zorgeloos

Bij Sunny Cars huur je een wagen standaard all-inclusive. Echt alle benodigde verzekeringen, gratis dekking van glas-banden-bodem-dakschade, extra BA-verzekering van € 7,5 miljoen en terugbetaling van het eigen risico zijn inbegrepen. Je kunt dus gerust nee zeggen tegen extra verzekeringen die ter plaatse worden aangeboden.

Ongelimiteerd ontdekken

Met een Sunny Cars huurauto kun je rondtoeren zoveel je wilt, zonder bij te hoeven betalen voor extra kilometers. Bij de all-inclusive prijs zijn alle kilometers die je maakt inbegrepen. Ongelimiteerd dus, echt in alle vrijheid je vakantiebestemming ontdekken.

Wereldwijd

Grote kans dat autohuur op jouw vakantiebestemming mogelijk is, want Sunny Cars heeft een uitgebreid aanbod op ruim 8.000 locaties in meer dan 120 landen.

Extra wensen

Wil je afwisselend rijden met een reisgenoot, de eventuele wachtrij overslaan door de fastlane te gebruiken, gegarandeerd een jonge huurwagen, huren zonder creditcard of de minimumleeftijd voor de bestuurder verlagen? Dat kan allemaal. Laat het zeker weten, want dan kijken we of we een van de aanvullende servicepakketten van Sunny Cars voor je kunnen boeken.

Niet verdwalen

In een onbekende omgeving kun je met een GPS toch altijd de weg vinden. Ook op vakantie is dat een prettig idee. Vermeld zeker dat je er een nodig hebt, dan reserveren we dat van te voren en ben je zeker van de beschikbaarheid.

Kinderen op de achterbank

Gezellig met de hele familie op vakantie in de huurwagen betekent met kleine kinderen dat er een kinderstoeltje of booster (stoelverhoger) nodig is. Wel zo veilig. Om zeker te zijn van de beschikbaarheid kunnen wij die vooraf voor je reserveren.
 

Creditcard niet altijd nodig

Ter plaatse betaal je meestal een waarborg om de wagen mee te krijgen. Dit bedrag wordt van de creditcard op naam van de hoofdbestuurder (dus zorg dat je die hebt) afgeschreven en krijg je na de huurperiode weer terug; houd dus rekening met voldoende bestedingslimiet. Wil je een auto huren zonder creditcard? Dat is op steeds meer bestemmingen mogelijk met het Geen waarborg servicepakket. Geven we je graag advies over!

24/7 noodnummer

Ben je op je vakantiebestemming en heb je een dringende vraag of probleem? Dan is Sunny Cars 7 dagen in de week en 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. En je wordt ook nog eens in het Nederlands geholpen.

Tankregeling

Hier proberen autoverhuurders nog wel eens extra aan te verdienen, maar Sunny Cars biedt uitsluitend klantvriendelijke tankregelingen, namelijk FF en FP. FF staat voor full-full; inleveren met dezelfde benzinestand als waarmee je de huurwagen ophaalde (meestal is dat vol-vol). FP staat voor full-paid; de eerste tank is inbegrepen in de huurprijs en je mag de auto inleveren zonder hem terug vol te tanken.

Grensoverschrijding

Wil je met de huurwagen de grens over om ook een buurland te ontdekken? Geef dat vooraf aan, zodat we kunnen navragen of dit mogelijk is en je ook over de grens optimaal verzekerd rondrijdt.

One way

Om tijdens je reis zoveel mogelijk te kunnen zien, wil je soms in de ene plaats starten en eindigen in een andere. Dat kan ook met de huurwagen. Die haal je dan op de ene locatie op en lever je weer in op een andere locatie. Wij zoeken graag met je uit welke zogenaamde one way voor jouw vakantie van toepassing is.

Ophaallocatie

Je kunt je wagen zelf ophalen op de luchthaven of bij een stadskantoor, met een shuttle busje naar een ophaalpunt gebracht worden of de wagen tot aan je hotel laten brengen. Wij bekijken graag samen wat de beste optie is voor jouw vakantie.

Nog vragen?

Zijn je vragen niet allemaal beantwoord? Of juist wel, en ben je klaar om jouw volgende road trip samen met ons vast te leggen? Kom dan gerust bij ons langs of neem contact op. Want met een huurauto zie je meer. En met een wagen van Sunny Cars is dat volledig zorgeloos!
 
 helpt je graag verder
 helpt je graag verder

helpt je graag verder

Selectair Colours of the World

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Albert I Laan 96 B GV02
8670 Oostduinkerke