Radisson Blu Beach Resort in Milatos, Kreta

Individuele reizen Geen transport inbegrepen

Het Radisson Blu Beach Resort in Milatos, Kreta ligt aan een idyllische strand met het kenmerkende Griekse diepblauwe water. Maar de grootste troef is de gastronomie: een heuse Michelin-sterrenchef zwaait de plak over de restaurants van dit hotel, waardoor elke maaltijd een ware sensatie voor je zintuigen zal zijn. 
 

Waar ligt het hotel?

<div style="text-align: justify;">Het hotel ligt aan de noordkust van Kreta, en is idyllisch gelegen vlakbij het traditionele charmante dorpje Milatos. Je vindt er olijfbomen voor de productie van de gekende Griekse olijfolie. Ten westen van het hotel vind je het vissersdorpje Sissi. De luchthaven ligt op 45 km afstand. Transfert van en naar de luchthaven kun je aanvragen bij ons of bij het hotel zelf.</div>
Het hotel ligt aan de noordkust van Kreta, en is idyllisch gelegen vlakbij het traditionele charmante dorpje Milatos. Je vindt er olijfbomen voor de productie van de gekende Griekse olijfolie. Ten westen van het hotel vind je het vissersdorpje Sissi. De luchthaven ligt op 45 km afstand. Transfert van en naar de luchthaven kun je aanvragen bij ons of bij het hotel zelf.

Gastronomie op topniveau

<div style="text-align: justify;">Het resort beschikt over zes restaurants en zes verschillende bars: “Mosaic” is het hoofdrestaurant met internationaal ontbijt, lunch of avondmaal in buffetstijl. “Pool Front Restaurant” ligt aan het zwembad, en serveert mediterrane gerechten in buffetvorm. “Ariadni” is een à la carte restaurant met typische smaken van Kreta. "Bellevue 1948" is een hoogstaand gastronomisch restaurant met zicht op zee "On the Rocks Grill" serveert BBQ en Griekse hapjes onder de palmbomen. “Olivia” biedt een informeel buffet met BBQ en salades.</div>
Het resort beschikt over zes restaurants en zes verschillende bars: “Mosaic” is het hoofdrestaurant met internationaal ontbijt, lunch of avondmaal in buffetstijl. “Pool Front Restaurant” ligt aan het zwembad, en serveert mediterrane gerechten in buffetvorm. “Ariadni” is een à la carte restaurant met typische smaken van Kreta. "Bellevue 1948" is een hoogstaand gastronomisch restaurant met zicht op zee "On the Rocks Grill" serveert BBQ en Griekse hapjes onder de palmbomen. “Olivia” biedt een informeel buffet met BBQ en salades.

Twee kadootjes van Selectair

Selectair schenkt elke gast die deze zomer in dit hotel verblijft, twee kadootjes:
1. een gratis aromatische massage van een half uur in de wellness van het hotel
2. én een gratis lunch in het Italiaanse à la carte restaurant.
Alleen bij Selectair. Vraag je reisagent om meer informatie.

Wat kun je doen in het hotel?

<div style="text-align: justify;">Je kunt heerlijk ontspannen in één van de vijf zwembaden van het hotel of op het prachtige witte zandstrand van het hotel. De kinderen leven zich uit in het waterpark of de kids club. Overdag kun je sporten beoefenen zoals tennis, aerobics, basketbal, aqua gym, fitness, powerboxen, tafeltennis, watervolleybal of yoga. Wie het liever wat rustiger aan doet, kan snuisteren in de souvenirwinkeltjes of zich laten verwennen in de spa. Voor de kinderen worden spelletjes en activiteiten georganiseerd. ’s Avonds zijn er concerten of dansavonden.</div>
<br />
 
Je kunt heerlijk ontspannen in één van de vijf zwembaden van het hotel of op het prachtige witte zandstrand van het hotel. De kinderen leven zich uit in het waterpark of de kids club. Overdag kun je sporten beoefenen zoals tennis, aerobics, basketbal, aqua gym, fitness, powerboxen, tafeltennis, watervolleybal of yoga. Wie het liever wat rustiger aan doet, kan snuisteren in de souvenirwinkeltjes of zich laten verwennen in de spa. Voor de kinderen worden spelletjes en activiteiten georganiseerd. ’s Avonds zijn er concerten of dansavonden.

 

De kamers

<div style="text-align: justify;">Het hotel bestaat uit 318 luxueuze kamers en suites. De kamers zijn licht en modern ingericht in een stijl die geïnspireerd is door de Griekse eilanden. Alle kamers hebben minstens een 40 inch televisie, een uitstekende wifiverbinding, een minibar en alle moderne faciliteiten. Je hebt de keuze uit verschillende kamertypes, gaande van een standaard kamer tot een luxe suite, een familiesuite of zelfs een eigen villa. Vraag ons gerust meer informatie over de beschikbaarheid van de verschillende kamertypes.</div>
Het hotel bestaat uit 318 luxueuze kamers en suites. De kamers zijn licht en modern ingericht in een stijl die geïnspireerd is door de Griekse eilanden. Alle kamers hebben minstens een 40 inch televisie, een uitstekende wifiverbinding, een minibar en alle moderne faciliteiten. Je hebt de keuze uit verschillende kamertypes, gaande van een standaard kamer tot een luxe suite, een familiesuite of zelfs een eigen villa. Vraag ons gerust meer informatie over de beschikbaarheid van de verschillende kamertypes.

Nog vragen?

Heb je nog vragen, of wil je graag de prijs of beschikbaarheid weten voor een periode naar jouw keuze? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag!

Exclusive Destinations
Prijs & beschikbaarheid
vanaf

938

per persoon per week
 • Vul alsjeblieft een e-mailadres in waarop je de offerte graag ontvangt.
Vraag een offerte
Heb je een vraag? Wij helpen jou graag verder!
 • logies
 • maaltijden op basis van half pension (all inclusive kan ook, vraag ons naar de meerprijs)
EXTRA (ter verkrijgen bij je reisagent):
 • Als Selectair klant krijg je naast bovenstaande ook nog:  
  • een gratis massage van een half uur (per volwassene, min 22j)
  • een extra maaltijd in het Italiaanse à la carte restaurant
Onderstaande is niet inbegrepen in de vermelde prijs, maar rekenen we graag voor je uit in een offerte op maat:
 • vluchten heen en terug (we zoeken graag voor jou de beste vluchten)
 • transfert heen en terug (privé luchthaventransfers kunnen geboekt worden aan + € 67 per persoon heen en terug)
 • verzekeringen
Ter plaatse te betalen:
 • extra diensten in het hotel zoals schoonheidsbehandelingen enzovoort
-
Prijzen en beschikbaarheden veranderen voortdurend. Wil je de laagste prijs van vandaag kennen of vastleggen? Bel ons gauw op.

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.