Zweef van Orelle naar Val Thorens met de Tyrolienne

Individuele reizen Geen transport inbegrepen

Wil je eens iets anders dan een gewone skilift? Neem dan de tokkelbaan ‘Tyrolienne’ en vlieg in no-time, veilig vastgebonden aan een kabel van Orelle naar Val Thorens. In dit skioord verblijf je in Hotel Le Val Thorens ****, een vaste waarde bij de Belgische skiliefhebber.
 

Zweef over een van de mooiste gletsjergebieden van Savoie

Gedurende 1 minuut en 45 seconden geniet je zoals een arend van een adembenemend sneeuwlandschap. De zweefvlucht vanaf het hoogste punt van Les Trois Vallées (op 3230m) naar de top van de Funitel de Thorens is 1300 meter lang. Je hangt veilig vast aan een stalen kabel en overschrijdt de grens van 100 km/u. Deze exclusieve vlucht via de hoogste mega-tokkelbaan ter wereld Tyrolienne brengt je skivakantie tot een hoger niveau.
<div style="text-align: justify;">Gedurende 1 minuut en 45 seconden geniet je zoals een arend van een adembenemend sneeuwlandschap. De zweefvlucht vanaf het hoogste punt van Les Trois Vallées (op 3230m) naar de top van de Funitel de Thorens is 1300 meter lang. Je hangt veilig vast aan een stalen kabel en overschrijdt de grens van 100 km/u. Deze exclusieve vlucht via de hoogste mega-tokkelbaan ter wereld Tyrolienne brengt je skivakantie tot een hoger niveau.</div>

Hotel Le Val Thorens ****

<div style="text-align: justify;">Sinds jaren is Hotel Le Val Thorens een vaste waarde bij de Belgische skifanaat. Je verblijft in gezellige maar toch moderne kamers, drinkt een drankje in de leuke bar met vintage twist en laat je verwennen in de mooie wellness. Dineren doe je in het traditionele restaurant Le Val Thorens of het streekrestaurant La Fondue, waar raclette, fondue en andere specialiteiten op het menu staan.</div>
Sinds jaren is Hotel Le Val Thorens een vaste waarde bij de Belgische skifanaat. Je verblijft in gezellige maar toch moderne kamers, drinkt een drankje in de leuke bar met vintage twist en laat je verwennen in de mooie wellness. Dineren doe je in het traditionele restaurant Le Val Thorens of het streekrestaurant La Fondue, waar raclette, fondue en andere specialiteiten op het menu staan.

Ruim 650 kilometer aan piste in Val Thorens  

Dit skioord in de Franse Alpen is gelegen in het skigebied Les Trois Valléés op 2300 meter hoogte. Hierdoor ligt er het hele seizoen veel sneeuw op de 650 kilometer pistes. Het skigebied is meteen ook een van de grootste ter wereld! Ontdek de pistes van verschillende moeilijkheidsgraden of het snowpark met een grote halfpipe.
<div style="text-align: justify;">Dit skioord in de Franse Alpen is gelegen in het skigebied Les Trois Valléés op 2300 meter hoogte. Hierdoor ligt er het hele seizoen veel sneeuw op de 650 kilometer pistes. Het skigebied is meteen ook een van de grootste ter wereld! Ontdek de pistes van verschillende moeilijkheidsgraden of het snowpark met een grote halfpipe.</div>

Skiën vanuit Hotel Le Val Thorens

<div style="text-align: justify;">Boek vooraf je skilessen aan een voordelige prijs! In groepjes van max. 10 personen kan je lessen volgen bij de skischool Prosneige in Val Thorens. Geef bij reservering van je skivakantie je niveau door. En wist je dat je geniet van een zeer voordelige prijs als je je skimateriaal vooraf boekt? Nog een extra troef: de lessen voor de kinderen worden in het Nederlands gegeven. </div>
Boek vooraf je skilessen aan een voordelige prijs! In groepjes van max. 10 personen kan je lessen volgen bij de skischool Prosneige in Val Thorens. Geef bij reservering van je skivakantie je niveau door. En wist je dat je geniet van een zeer voordelige prijs als je je skimateriaal vooraf boekt? Nog een extra troef: de lessen voor de kinderen worden in het Nederlands gegeven. 
TUI
Prijs & beschikbaarheid
vanaf

111

Prijs per persoon per nacht
  • Vul alsjeblieft een e-mailadres in waarop je de offerte graag ontvangt.
Vraag een offerte
Heb je een vraag? Wij helpen jou graag verder!
  • Maaltijden: ontbijtbuffet en 3-gangendiner. Kerst- en oudejaarsavonddiner
  • Gratis wifi
  • Sport en ontspanning: overdekt zwembad met zicht op de pistes, ligbedden en handdoekenservice, sauna en dampbad
-
Prijzen en beschikbaarheden veranderen voortdurend. Wil je de laagste prijs van vandaag kennen of vastleggen? Bel ons gauw op.

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.