Azië-cruise China, Zuid-Korea en Japan

Individuele reizen Geen transport inbegrepen

Tijdens deze 15-daagse cruise brengen we je naar China, Zuid-Korea & Japan met het cruiseschip de Westerdam van rederij Holland Amerika Line. Je vertrekt op 17 februari 2019 in Shanghai en meert daar op 3 maart 2019 weer aan. Een echte droomcruise voor wie Azië vanop het water wil leren kennen.
 

Het schip: de Westerdam

Je verblijft op het schip de Westerdam van rederij Holland America Line. Het schip  is onlangs vernieuwd, en is op zichzelf al een ​​fascinerende bestemming. Tijdens de dagen op zee zul je je niet vervelen, want er zijn heel wat activiteiten inbegrepen in de prijs van de cruise. Zo zijn er gratis kookworkshops en kookshows aan boord. Er is ook een heuse Blues Club waar je getrakteerd wordt op live optredens. Ook de fitness en kinderclub staan zonder meerkost ter beschikking. 
Je verblijft op het schip de Westerdam van rederij Holland America Line. Het schip  is onlangs vernieuwd, en is op zichzelf al een ​​fascinerende bestemming. Tijdens de dagen op zee zul je je niet vervelen, want er zijn heel wat activiteiten inbegrepen in de prijs van de cruise. Zo zijn er gratis kookworkshops en kookshows aan boord. Er is ook een heuse Blues Club waar je getrakteerd wordt op live optredens. Ook de fitness en kinderclub staan zonder meerkost ter beschikking. 

Jouw reisschema

Dag 1

Dag 1: Shanghai

Je begint je cruise met een overnachting in Shanghai, de grootste stad van China.

Dag 2

Dag 2: Shanghai

Shanghai is een van de meest dynamische steden van Azië en een stad van grote tegenstellingen. De stad is in twee stukken verdeeld door de rivier de Huangpu, met in het westen Puxi en in het oosten Pudong. Puxi is de binnenstad met het oude centrum. Hier vind je de meeste winkels, de restaurants en uitgaansgelegenheden. Pudong is waar de grootste wolkenkrabbers van de stad staan, waaronder de torens Jin Mao en Oriental Pearl. ’s Avonds verlaat het schip de haven en zetten we koers naar Qingdao.

Dag 3

Dag 3: Dag op zee

Dag 4

Dag 4: Qingdao

We meren aan in de stad Qingdao (groen eiland) in de Shandong-provincie van China.  Het is beroemd om zijn stranden en prachtige bergketens. Bezoek zeker het grote rode May Wind-beeldhouwwerk op het May Fourth Square, het Museum of Marine Products, en het Naval Museum, waar de ontwikkeling van de Chinese marine wordt getoond.
 

Dag 5

Dag 5: dag op zee

Dag 6 tot 7

Dag 6 en 7: Peking

We meren aan in Tianjin, op twee uur rijden van Peking. Op cultureel vlak kunnen weinig steden wedijveren met Peking, de hoofdstad van China. Denk maar aan de Verboden Stad, het Zomerpaleis, de Tempel van de Hemel en natuurlijk de Chinese Muur. Hoewel Tianjin niet zo gekend is als Peking heeft deze stad ook zelf een aantal belangrijke culturele bezienswaardigheden, zoals de Confuciustempel.

Dag 8

Dag 8: dag op zee

Dag 9 tot 10

Dag 9 en 10: Incheon (Seoul, Zuid-Korea)

Incheon is waar eind jaren 1950 de Amerikaanse mariniers aan land kwamen, wat het einde van de Koreaanse oorlog betekende. Na de gevechten werd Incheon een onderdeel van het Koreaans economisch wonder. Waar vroeger rijstvelden waren, staan nu wolkenkrabbers. Een hele generatie heeft nare herinneringen aan deze plek en het is zeker de moeite waard om er rond te kijken.

Dag 11

Dag 11: Jeju (Zuid-Korea)

Jeju is voor de meesten van ons onbekend terrein, maar voor Koreaanse reizigers is het een populaire bestemming. Het heeft veel gemeen met de Hawaïaanse eilanden. Ook dit eiland is vulkanisch met een subtropische klimaat. Jeju staat al eeuwenlang bekend als 'Eiland van de goden'. De eilandbewoners zouden afstammen van een legendarisch, verloren ras.
 

Dag 12

Dag 12: Fukuoka, Japan

Fukuoka was ooit twee aparte entiteiten: Fukuoka in het westen en het handelsgebied Hakata in het oosten. Samengebracht in 1889, heeft de eigentijdse stad, met 1,5 miljoen inwoners, een levendige, moderne sfeer, een verscheidenheid aan indrukwekkende architectuur van internationale architecten, en een aantal culturele bezienswaardigheden en musea zoals het Fukuoka Aziatische Kunstmuseum

Dag 13

Dag 13: Nagasaki

Nagasaki is het op twee na grootste eiland van Japan. Het is een van de meest kosmopolitische havensteden van het land en beschikt over een aardige toeristische infrastructuur. Met ongeveer 500.000 inwoners is de stad druk maar toch ontspannend. Er zijn veel winkels en restaurants, maar ook verschillende culturele en historische attracties die gemakkelijk te voet en via het openbaar vervoer bereikbaar zijn.
 

Dag 14

Dag 14: dag op zee

Dag 15

Dag 15: Shanghai

Om 7u ’s morgens meren we opnieuw aan in Shanghai, jouw laatste halte.
Thalassa Cruises
Prijs & beschikbaarheid
vanaf

1299

vol pension, exclusief vluchten
  • Vul alsjeblieft een e-mailadres in waarop je de offerte graag ontvangt.
Vraag een offerte
Heb je een vraag? Wij helpen jou graag verder!
  • cruise op basis van vol pension
  • vluchten heen en terug naar Shanghai (wij helpen je graag bij het kiezen van vluchten die passen bij jouw plannen)
  • Diensttoeslag - USD 13.50 per persoon per dag (Voor suites USD 15)
  • Excursies
  • Transfers
  • Diners in specialiteiteinrestaurants
  • Persoonlijke uitgaven aan boord.
-
Prijzen en beschikbaarheden veranderen voortdurend. Wil je de laagste prijs van vandaag kennen of vastleggen? Bel ons gauw op.

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.